Αγίου Αλεξάνδρου 37, Π. Φάληρο
cassimatisbros@yahoo.com

Πολιτική Επιστροφών & Αλλαγών

Αν πιστεύετε ότι τα προϊόντα που αγοράσατε δε καλύπτουν τις προσδοκίες σας, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόντα και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής των προϊόντων.

Η ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων  θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον courier στην απόδειξη παραλαβής.

Πριν την κάθε επιστροφή είναι απαραίτητο να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στα 2109850432 / 2109849129 αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας σας και τον λόγο επιστροφής για να σας δώσουμε την συγκατάθεση μας. Σε κάθε άλλη περίπτωση το www.cassimatisbros.gr διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την παραλαβή της επιστροφής σας.

Εάν η επιστροφή των προϊόντων δεν πραγματοποιηθεί εντός 14 εργασίμων ημερών, το www.cassimatisbros.gr δεν αποδέχεται την όποια επιστροφή για αντικατάσταση ή ακύρωση της συναλλαγής.

Επιστροφές θα γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, πλήρη και χωρίς φθορές, μαζί με την απόδειξη πώλησης ή το τιμολόγιο.

Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να είναι συσκευασμένα με ασφάλεια και ακριβώς όπως τα παραλάβατε (με τα καρτελάκια των ρούχων και τη ζελατίνα τους), έτσι ώστε να μεταφερθούν με ασφάλεια και να αποφευχθεί οποιαδήποτε φθορά.

Τα προϊόντα που είναι σε προσφορά δεν επιστρέφονται παρά μόνο αλλάζονται με προϊόντα ίσης η μεγαλύτερης αξίας, την οποία διαφορά χρεώνεται ο καταναλωτής.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. λάθος είδος κλπ.).

Αλλαγή με άλλο προϊόν

Σε περίπτωση αλλαγής προϊόντων λόγω μεγέθους, σχεδίου η χρώματος ο πελάτης πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας τηλεφωνικά στα 2109850432 / 2109849129 , αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας και τον λόγο της αλλαγής.

Το προϊόν που θα επιστραφεί:

  • πρέπει να είναι πλήρες
  • στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία

Μόλις λάβουμε το δέμα και γίνει ο απαραίτητος έλεγχος, σας στέλνουμε το νέο προϊόν πληρώνοντας εσείς τη διαφορά εάν υπάρχει. Τα μεταφορικά έξοδα (courier) επιβαρύνουν τον πελάτη.

Για λόγους υγιεινής, δεν γίνονται δείκτες επιστροφές για εσώρουχα και μαγιό.

Επιστροφή λανθασμένου προϊόντος

Σε περίπτωση λανθασμένης αποστολής προϊόντος από αυτό που παραγγείλατε, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2109850432 / 2109849129 εντός 14 εργασίμων ημερών, για να προχωρήσουμε στην σωστή αποστολή του προϊόντος.

Το www.cassimatisbros.gr αναλαμβάνει εξολοκλήρου τα έξοδα μεταφοράς για την επιστροφή και την εκ νέου αποστολή του προϊόντος, με την προϋπόθεση ότι το προϊόν το προϊόν που θα επιστραφεί, πρέπει να είναι πλήρες, στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία, να μην έχει φορεθεί η να έχει πλυθεί και οι ταμπέλες πρέπει να παραμένουν πάνω στο προϊόν.

Αφού γίνει η παραλαβή και ο έλεγχος από την εταιρεία μας, θα σας στείλουμε το νέο προϊόν  μέσα σε 1 έως 5 ημέρες (αναλόγως τη διαθεσιμότητα του προϊόντος).

Επιστροφή ελλαττωματικού προϊόντος

Αν το προϊόν που παραλάβατε είναι ελλαττωματικό, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2109850432 / 2109849129 εντός 14 εργασίμων ημερών, για να προχωρήσουμε στην αντικατάσταση του με άλλο προϊόν, ίδιων χαρακτηριστικών.  

Το προϊόν που θα επιστραφεί:

  • πρέπει να είναι πλήρες,
  • στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία
  • να μην έχει φορεθεί η να έχει πλυθεί
  • οι ταμπέλες πρέπει να παραμένουν πάνω στο προϊόν

Εάν το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο, γίνεται ενημέρωση στον πελάτη και του δίνουμε την δυνατότητα να επιλέξει άλλο προϊόν. Εάν το κόστος του νέου προϊόντος είναι μεγαλύτερο από το ποσό που έχει καταβάλλει ήδη ο πελάτης, επιβαρύνεται με την καταβολή της διαφοράς τους.

Το www.cassimatisbros.gr αναλαμβάνει εξολοκλήρου τα έξοδα μεταφοράς για την επιστροφή και την εκ νέου αποστολή του προϊόντος.

Ακύρωση παραγγελίας

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία του αφού πρώτα επικοινωνήσει μέσω e-mail στο cassimatisbros@yahoo.com η τηλεφωνικώς στο 2109850432.

Η δυνατότητα ακύρωσης που δίνεται στον πελάτη έχει χρονικό όριο μέχρι πριν την παράδοση στην μεταφορική εταιρεία.

Σε περίπτωση που το προϊόν έχει παραδοθεί στην μεταφορική η έχει αποσταλεί προς παράδοση ο πελάτης δεν μπορεί να ακυρώσει την παραγγελία.

Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει υποχρεωτικά να παραλάβει την παραγγελία του και εν συνεχεία να ακολουθήσει την διαδικασία επιστροφής.

Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής η αδιαφορίας παραλαβής της παραγγελίας ή όμοιας κακόβουλης πράξης από την πλευρά του αγοραστή, ο αγοραστής υποχρεούται να καταθέσει τα έξοδα αποστολής.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα cassimatisbros.gr διατηρεί το δικαίωμα προσφυγής στη δικαιοσύνη προκειμένου να διεκδικήσει τις ζημίες που ενδεχομένως έχουν προκύψει ως αποτέλεσμα ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής παραγγελίας του πελάτη.

Επιστροφή Χρημάτων

Ο πελάτης έχει δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία του εντός 14 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του προϊόντος και να ζητήσει επιστροφή χρημάτων χωρίς να χρειάζεται να αιτιολογήσει τον λόγο της επιστροφής και δεν είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει σε νέα παραγγελία.

Σε αυτήν την περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στα 2109850432 / 2109849129 για να μας ενημερώσετε για την επιστροφή του προϊόντος.

Το προϊόν που θα επιστραφεί, πρέπει να είναι πλήρες, στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία, να μην έχει φορεθεί η να έχει πλυθεί και οι ταμπέλες πρέπει να παραμένουν πάνω στο προϊόν.

Τα μεταφορικά έξοδα αποστολής και επιστροφής του προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη.

Αν η αγορά του προϊόντος έχει γίνει με πιστωτική / χρεωστική κάρτα η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει με τον ίδιο τρόπο μέσω της Εθνικής Τράπεζας.

Αν η αγορά του προϊόντος έχει γίνει με αντικαταβολή τα έξοδα της αντικαταβολής επιβαρύνουν τον πελάτη και για να γίνει επιστροφή των χρημάτων θα πρέπει να μας στείλετε  τον αριθμό λογαριασμού IBAN , το όνομα τραπέζης και δικαιούχου. Η κατάθεση των χρημάτων γίνεται μέσα στις επόμενες 10 με 14 εργάσιμες ημέρες.

Διαθεσιμότητα Προϊόντων

Τα προϊόντα που εμφανίζονται στο www.cassimatisbros.gr είναι κατά μεγάλο ποσοστό, ετοιμοπαράδοτα. Για προϊόντα που τυχόν δεν είναι διαθέσιμα, θα ενημερωθείτε από εμάς για την πιθανή ημερομηνία διάθεσής τους.

 

 

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping